- Kuhinja: Svjetska
- Težina: Lagano
-
Priprema20 min
-
Kuhanje20 min
-
Broj osoba2
Sastojci
Koraci
U manju zdjelu dodajte maslinovo ulje, bijeli luk u prahu, dimljenu crvenu papriku i po želji soli i bibera. Izmiješajte.
U drugu zdjelu dodajte krem sir, majonezu, mozzarellu i baby špinat. Izmiješajte.
Pileći file razrezati, tako da se dobije "džep" za filovanje, a zatim premazati marinadom.
Džepiće na fileu napunite filom.
Zatvorite uz pomoć čačkalica.
Pecite na 200°C, 20 minuta.
Punjeni pileći file sa krem sirom, špinatom i mozzarellom iz friteze na vrući zrak
Sastojci
Follow The Directions
U manju zdjelu dodajte maslinovo ulje, bijeli luk u prahu, dimljenu crvenu papriku i po želji soli i bibera. Izmiješajte.
U drugu zdjelu dodajte krem sir, majonezu, mozzarellu i baby špinat. Izmiješajte.
Pileći file razrezati, tako da se dobije "džep" za filovanje, a zatim premazati marinadom.
Džepiće na fileu napunite filom.
Zatvorite uz pomoć čačkalica.
Pecite na 200°C, 20 minuta.